“Jeroen heeft voor ons een aantal hele gave wandpanelen gemaakt waarmee het interieur voor ABC Olie helemaal af is!

Een aantal oude foto’s heeft hij zodanig weten op te lappen dat ze nu als groot formaat pareltjes aan de muur stralen, en een nieuw kunststof reclamebord heeft hij zodanig weten uit te voeren dat het niet te onderscheiden is van een oud verroest emaille reclamebord.

Top! Jeroen is een leuke enthousiaste vent om mee te werken en zoekt net zo lang door tot hij het beste resultaat kan leveren.”

GERT-JAN DE GRAAF

[ Graaffwerk interieur&architectuur ]

“Tijdens mijn ondernemerschap heb ik intensief met Jeroen samengewerkt. Jeroen is sterk in het conceptueel out-of-the-box denken, kan zich als sparringpartner erg goed inleven in de wensen en behoefte van de klant en realiseert vervolgens ook nog eens daadwerkelijk, soms onmogelijke, ideeën in prachtig resultaten.

Jeroen is iemand die altijd een maximaal resultaat en iets bijzonders nastreeft. Hij levert zijn werk tot in detail af en pakt graag uitdagingen aan. Ik geef je de garantie dat hij jouw winkel, lunchroom, café, restaurant, kantine of ontvangsthal de make-over kan geven die je eigenlijk al heel lang voor ogen hebt.

Ik kan Jeroen dus voor zowel design, art-work, interieur, belettering als illustratie klussen van harte aanbevelen. Hij heeft al deze klussen al meerdere keren met groot succes voor mij opgepakt.”

PIM HOVENS

[ Specialist Organisatieontwikkeling Konings & Meeuwissen ]

“Wij hebben illustraties laten maken door Jeroen van de Wier. Na een prettige kennismaking heeft Jeroen ons verschillende mogelijkheden in stijl laten zien, waarna wij de beste stijl voor onze doeleinden konden kiezen.Het eindresultaat is dan ook volledig naar wens!

De dynamische illustraties die Jeroen aangeleverd heeft zijn voor ons perfect bruikbaar om mooie natuurfoto’s een speelser uiterlijk te geven. De illustraties zijn ook mooi gedetailleerd. Het contact met Jeroen verliep prettig, hij werkt proactief, reageert snel en verleent service op maat.”

 WIETSKE TEUNISSEN

[ IVN Natuureducatie ]

“Jeroen is een creatieve vakman die uiterst secuur werkt, zakenman goede afspraken mee te maken en als klant ben je altijd weer positief verrast met het mooie resultaat. Fijn zaken doen met Jeroen!”

 MART HESTER

[ Algemeen directeur bij Megacon b.v. ]