Pathé  Breda – decoratie frame en raamstickers

Bioscoopketen Pathé heeft met meer dan 25 vestigingen een groot aandeel in de markt, De gele huisstijl met de kip is iedereen wel bekend. Ook de interieur hebben overal de vertrouwde herkenbare uitstraling. Tot nu….tot Pathé Breda.

Ze besloten het over een andere boeg te gooien. Alle zalen kregen super luxe relax-seats. Super zacht en elektrisch verstelbaar. Dan kan de loge natuurlijk niet achterblijven. Naast stijlvolle meubels mochten er ook een aantal nieuwe visuals komen. Hier komen wij in beeld.

Centraal bij binnenkomst plaatste wij een decoratief doekframe van ruim 6×4 meter! We kozen ervoor om het verhaal en de historie van Pathé te laten zien. Van het EYE filmarchief kregen we prachtige foto’s van oude filmsets. En als knipoog naar de gebroeders Pathé monteerde we ze alsof ze zelf midden op de set zaten. Dit historische beeld werd uiteraard ondertekend door het oude logo. 

Verderop in de loge naast de shop hadden ze nog een blinde glaswand van 25 m2. Hier plaatste wij stickers met een full-colorprint. Het is een scene uit Federico Fellini’s “La Dolce Vita” uit 1960. Door de paparazzi op de foto voelt iedere Pathe-bezoeker zich even een moviestar.

Wat een mooi project! en wat een eer om achteraf zoveel complimenten te mogen ontvangen van zowel bezoeker, personeel en zelfs de Directie. Bedankt Pathé!