MINDFUCK

In opdracht van Studio Schoot mocht ik deze supertoffe muurschildering maken voor het creatieve marketing bureau Crossmarks uit Den Bosch.
Net even anders dan het gangbare reclame werk. En een stuk creatiever dan een gewone logo sticker. You get it….Deze klus is me op het lijf geschreven.

Super trots ben ik op dit artwork. Je ziet maar vanaf 1 punt in de gang het logo vlak voor je. zodra je een stap voor of achteruit zet valt het uit elkaar in niks meer dan decoratieve grafische vlakken. Branding en decoratie in 1!! Wow…I love it.

W I N N E R !

Gisteren avond waren alle creatieven uit de signwereld bij elkaar op de ss Rotterdam voor de uitreiking van de 2-jaarlijkse #signaward.

Guess what….De optical illustion [mindfuck] die ik Jeroen van de Wieri.o.v. Studio Schoot maakte voor Crossmarks viel in de prijzen! uit bijna 100 inzendingen / 15 genomineerde waren wij de publieksfavoriet!

De jury omschreef het project als volgt:
“Het concept is gaaf, technisch uitdagend en de uitvoering op verschillende ondergronden moeilijk. Architectonisch mooi effect; het ontwerp kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Een optische illusie, maar als het goed is uitgevoerd, met een geweldig effect.”

Bedankt aan iedereen die gestemd heeft, en vooral diegene die op ons gestemd hebben. Daarnaast ook bedankt Sign+ Magazine voor de goede organisatie en de fijne avond…. tot over 2 jaar