NEW IN TOWN

Begin dit jaar kreeg ik een mailtje van Steve, Hij wilde een restaurant / eethuis openen in Langedijk en had alles nog nodig. We hielpen hem met zijn logo, huisstijl, drukwerk en uiteraard zijn nieuwe pand.

Voor de juiste sfeer maakt wij een Airtex® print van 11 x 3,4 mtr helemaal uit 1 stuk. Dat klinkt onhandig, maar als het eenmaal naadloos op de muur zit, dat heb je ook wat!

Airtex® is het welbekende naadloze fotobehang met de gigantische printafmeting tot wel 5x45m uit één stuk. Deze fijn geweven polyester doeksoort van 330gr/m² met matte uitstraling is de perfecte vervanger voor traditioneel behang. Geen wonder: Airtex® is niet alleen goedkoper, maar beschikt ook nog eens over een grotere kleurkracht.

Airtex® doek is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. Jouw boodschap en ook effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar. Airtex heeft een grijze achterzijde (greyback). Eventueel kleurverschil met de achtergrond is hierdoor niet zichtbaar. Je kunt het materiaal daarom prima op gekleurde achtergronden plaatsen. Het materiaal werkt dankzij de B1-brandcertificering brandvertragend en is daarom erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.