CARWRAP + BELETTERING

Een op een juiste manier beletterde bedrijfswagen is als een advertentie of visitekaartje dat relatief veel wordt gezien. Deelnemend aan het verkeer of geparkeerd langs de weg kan de bedrijfswagen voor veel impact zorgen. Ook de vele files in Nederland zorgen ervoor dat de autobelettering beter gezien wordt. We kunnen dus wel stellen dat een voertuig zonder belettering een gemiste kans is om je bedrijf of product te promoten.

Waar een advertentie slechts 1 editie meegaat, gaat de autobelettering 5-8 jaar mee. Aangezien veel bedrijven dit middel al toepassen is het zaak met een goed ontwerp te komen. Ondanks de eerdere vergelijking met een advertentie leent een bedrijfswagen zich niet voor uitgebreide communicatie. Binnen een korte tijd moet er een indruk worden achtergelaten en uw bedrijfsnaam moet onthouden worden. Uw auto moet dus meer opvallen dan al die andere voertuigen. En een korte duidelijke boodschap hebben.

Het aanbrengen is een specialisme van SignCreative. We zijn op de hoogte van de laatste technieken en weten welk soorten folies wij het beste kunnen toepassen. Of het nu gaat om een enkele logo vermelding of een volledige wrap. Door vooraf goed te overleggen en een duidelijk [prijs]voorstel te doen zijn er nooit onverwachte kosten of verassingen.

I N F O 

LEVENSDUUR

Je kan jaren plezier hebben van je belettering of wrap. De gemiddelde levensduur van de folie ligt tussen de 5 en 7 jaar. Enkele effectfolie’s als chroom en fluor hebben een aanzienlijk kortere levensduur van c.a. 1 jaar

AFTERCARE

Je kunt na het aanbrengen van de folie de auto nog steeds wassen met de hand of in de carwash. We adviseren wel hiermee te wachten tot 2 weken na oplevering.

MONTAGE

Wanneer u kiest voor het overspuiten van uw voertuig bij een spuiterij bent u de auto meestal 5 dagen kwijt, maar bij het wrappen van een auto kunt u hem al binnen 1 á 2 dagen (afhankelijk van de grootte en het type auto) voorzien van de nieuwe uitstaling.

BESCHERMING

Wanneer een auto bij oplevering van de dealer direct gewrapt wordt, blijft de lak eronder vrij van UV straling, steenslag en verweer. Bij het verwijderen van de wrap ziet de auto er dus uit als nieuw!

LOCATIE

Wij werken bij voorkeur in onze werkplaats te Schagen. In overleg is ook montage op locatie mogelijk.

GARANTIE

SignCreative heeft van het inpakken van auto’s een specialisme gemaakt. Daarom gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige zelfklevende folies en staan 100% achter de produkten én montage van onze carwraps. Alleen kan zo 3 jaar garantie op de folie en montage gegeven worden.

V O O R W A A R D E N

1) De auto dient “wasstraatschoon” te worden aangeleverd en vrij zijn van vet, vuil, teer, wax of glascoating. Extra schoonmaakkosten worden gefactureerd.

2) Wij plakken op eigen risico en geven geen garantie op eventuele defecten of afstellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijderen van de folie en/of bij het demonteren van onderdelen.

3) Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt, uitsluitend onze eigen materialen
Auto’s ouder dan 4 jaar worden uitsluitend op eigen risico geplakt.

4) Auto’s met (oude) lakschade of schadeherstel kunnen geplakt worden (zonder garantie). Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijdering van de aangebrachte folie.

5) Niet gespoten delen kunnen niet geplakt worden. Demontage van deurklinken, spiegels en andere delen welke los kunnen worden op eigen risico los gemaakt. Alle gespoten delen aan de buitenzijde worden geplakt, daarvoor maken wij een offerte op aanvraag.

6) Het voertuig dient een dag van te voren aangeleverd te worden, of binnen gezet te worden (geldt alleen voor wintertijd) dit i.v.m. het op temperatuur komen van carrosserie.

7) Betaling voor particulieren geschiedt altijd contant of volledig voor aanvang van de werkzaamheden, voor bedrijven hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen na dagtekening van factuurdatum.